PERFEKT LYS TIL DIAGNOSEN

Der stilles store krav til belysningens kvalitet i det moderne sundhedsvæsen. Det handler ikke kun om at have lys nok, men om at have den helt rigtige type belysning til de krævende synsopgaver, sundhedspersonalet skal udføre.

Moderne LED-løsninger giver en lang række muligheder, som sundhedssektoren kan have stort udbytte af.

I undersøgelsesrum er et klart lys med perfekt farvegengivelse et uomgængeligt krav. Lægerne skal kunne vurdere patienternes tilstande præcist, og de skal kunne arbejde i timevis uden at blive generet eller trætte af lyset.

Lys, der skifter farve
Det kan være en fordel at vælge LED-armaturer med såkaldt ”Kelvin change”, hvor lyset kan skifte farvetemperatur – enten justeret manuelt efter arbejdsopgave, eller styret automatisk efter dagsrytmen for det naturlige lys.

I de senere år er LED-belysning med RGB-farver rykket ind i sundhedssektoren. Det farvede lys anvendes til specifikke opgaver, hvor det letter synsopgaver og eliminerer generende kontraster, refleksioner mv.

Vi har alle de armaturer og elementer, du skal bruge til din opgave i sundhedssektoren. Alt sammen i høj, veldokumenteret kvalitet – og til konkurrencedygtige priser.