LYS DER FØLGER STUENS DAGSRYTME

Belysningen i sengestuer skal være fleksibelt, så det understøtter de forskellige opgaver, der skal udføres, samtidig med at patienterne oplever en behagelig og hensyntagende atmosfære.

Moderne LED-belysning har alle de indstillingsmuligheder, der er brug for på moderne sengestuer. Fx fås armaturer med ”Kelvin change”, der gør det muligt at indstille lysets farvetemperatur efter behov.

Belysning til arbejde og afslapning
Ved stuegang og rengøring er der brug for et klart lys, der giver fuldt overblik og præcis farvegengivelse, så opgaverne kan udføres hurtigt og præcist. Omvendt er der om aftenen brug for at skabe ro omkring patienterne, og så kan lyset indstilles til en varmere farve og lavere styrke.

Ud over lyskvalitet og funktionalitet skal belysningen opfylde høje krav til virkningsgraden, for hospitaler skal som alle andre organisationer have maksimalt udbytte af hver investeret krone.

Solar Light har udvalgt en række produkter, der matcher de høje krav, sundhedssektoren stiller. Brug vores store sortiment til at sammensætte den perfekte løsning til din kunde.