DEN PERFEKTE KONTORBELYSNING

Lysets kvalitet har en stor betydning for menneskers evne til at levere et godt stykke arbejde. Det gælder i særlig grad for lokaler, hvor man typisk opholder sig længe ad gangen – som for eksempel i kontor- og mødelokaler.

De rigtige armaturer til et kontor
I kontorlokaler skal lyset både være klart og komfortabelt. Man skal tydeligt kunne se detaljerne på den tekniske tegning og det med småt i den juridiske tekst. Og man kunne arbejde på computerskærmen uden generende genskin.

Energirigtige løsninger
Dagslysstyring sørger for, at belysningen automatisk reguleres efter dagslysets rytme. Det sparer energi og sikrer høj komfort uden manual indgriben.

Det er også oplagt at installere bevægelsesstyret lys i lokaler, der kun benyttes i kortere perioder ad gangen. Så brænder lyset ikke længere end nødvendigt – til glæde for økonomichefen og miljøet.

Fleksibelt lys i møderum
Her er der brug for at kunne indstille lyset efter mødets krav. Gruppemøder kræver én slags lys, oplæg og præsentationer et andet. Lysdæmpning er ofte oplagt her.

Den rigtige arbejdsbelysning begynder her
Solar Light tilbyder et omfattende udvalg af LED-belysning til kontor, så du kan sammensætte skræddersyede løsninger, der tilfredsstiller din kundes behov for energirigtig, veldesignet og intelligent erhvervsbelysning.