VI ER HER FOR AT STYRKE DIN FORRETNING

 

Der er nogen, der siger, at Danmark skal være et konkurrencesamfund.

 

”Hvad er nyheden i det?” svarer vi, der arbejder i el-branchen til daglig. For os har konkurrence været en realitet i årevis. Mange af os bruger en stor del af vores arbejdstid på at deltage i udbud. Arbejdstid, som for 3/4 vedkommende er spildt. I gennemsnit.

 

Men udbud er kommet for at blive. Og vi må leve med dem. Hvad vi ikke behøver leve med, er alt det papirarbejde og tidsspilde, der følger med, når man vil være med i kampen om de gode opgaver.

 

Solarlight.dk er sat i verden for at hjælpe dig med at lave dine tilbud meget nemmere og hurtigere end før. Og samtidig få dem til at ligne en million.

 

Vi vil ikke nøjes med at levere de bedste belysningsprodukter og -løsning til attraktive priser. Vi har derfor gjort det endnu nemmere for dig at vælge det rigtige produkt til dit næste belysningsprojekt. Vi har inddelt produkterne i PREMIUM, PROFESSIONEL og STANDARD. Se mere her

Vi vil hjælpe dig og vores øvrige kunder til at klare sig bedre.

Derfor tilbyder vi også en række kompetencer, du er velkommen til at drage nytte af:

  • Hjælp til at vælge den rigtige type belysning
  • Teknisk support
  • Kundesupport
  • Projektering
  • Belysningsberegning
  • Energirådgivning - læs mere herom her
  •  

Solar Light giver dig mulighed for at skabe morgendagens belysningsløsninger i dag.

 

Udnyt mulighederne!

 

Produkter købt efter 1. maj 2017 yder Solar Light 5 års garanti mod produktionsfejl og materialefejl på produkter i Solar Light produktprogrammet. Under forudsætning af at betingelserne i garantien er opfyldt vil Solar Light eller leverandører hertil enten reparere eller ombytte produkterne.

 

Download garanti betingelser

  

Vi tager din databeskyttelse alvorligt

 

Solar Group tager beskyttelse af data herunder personoplysninger alvorligt. Solar er ansvarlig for de specifikke og legitime formål med, og midler til, behandling af data herunder personoplysninger, og er forpligtet til at beskytte dine oplysninger.

 

Læs vores privatlivsbeskyttelsespolitik her