5_newsarticle

Hybrid er et modulopbygget skinnesystem, hvor det er nemt at bygge et infinity linjearmatur eller bestykke efter ønske. Systemet kan både nedhænges, påbygges i loft og T-skinnesystem. 

Hybrid skinnesystemet giver maksimal fleksibilitet samt betydelig lavere installationsomkostninger selv i komplekse layouts og specifikationer. 

Med Hybrid-systemet kan man nemt mixe og ombytte moduler, og hvis behovet skulle ændre sig fra grundbelysning til eksempelvis spotlights, pendler eller wallwasher er dette muligt. 

Alle Hybrid-moduler har plug'n'play Wieland-stik for nem og værktøjsfri montering samt Hybrid-systemets højkvalitets "click in" kugleleje, der betyder, at hvert modul nemt skubbes op i skinnen uden brug af værktøj. 

Hybrid-systemet er designet for fremtidens bygninger og butikker, og kan nemt moduleres og tilpasses til en altid mere dynamisk verden. 

Alle moduler er med separate DALI-drivere og -adresser, der gør hvert modul styrbart, og det brede udvalg af moduler og tilbehør kan tilpasses ethvert projekt, lige fra det lille armatur over spisebordet til det komplette lyssystem i store projekter - Hybrid passer ind alle steder. Linje-armaturerne fås i UGR19, og hele systemet er klargjort til fællesadgangsveje med 2 faser. 

Se hele sortimentet her
Se brochuren her.


Hybrid er en PREMIUM serie. 

 

Se produktvideo her

lxta101_referencesarticle