0
ARMATURER I DIN PRODUKTLISTE

PRODUKTSERIER (0)

ØVRIGE (0)

Produkter (0)

DOWNLOAD:
HENT MATERIALE:

Lysberegning

Nemt og hurtigt med FASTCALC powered by DIALux

FastCalc fra Dialux gør det muligt at lave belysningsberegninger simpelt og hurtigt, og er særligt anvendeligt for arkitekter, el-grossister og installatører.

Du kan lave en lysberegning direkte i browseren på de fleste af vores produkter. Du får et oplæg til et armaturantal, samt dokumentation for lux m.v. Det eneste du skal gøre er, at finde det armatur du skal bruge og klikke på "Lav lysberegning" knappen ud for den variant du gerne vil lave en beregning på.

 

Skal du bruge blændingstal og regelmæssighed, så skal man udføre en DIALux beregninng. Under downloads er det muligt at hente en lysberegningsfil på armaturet til brug i DIALux. DIALux kan downloades på www.dialux.com for den fulde version af DIALux.

 

Find armaturet, du skal bruge og lav selv lysberegning

En genial lysberegner til din smartphone

Solar Light Kalkulator er en smart ny app til din iPhone og iPad. Med den kan du hurtigt lave et estimat på, hvor mange armaturer du skal bruge til dit projekt.

Hent den gratis i App Store.

Vi hjælper dig gerne med din lysberegning

Solar Light tilbyder et fuldt dækkende produktprogram med LED belysninger, nøje udvalgt med vægt på teknik, funktionalitet og pris samt et højt designmæssigt niveau til både interiør og eksteriør opgaver.
 
 
Kontakt os og få hjælp med din lysberegning

 

Hos Solar er vi altid klar til at hjælpe dig. Bare ring eller skriv til os !

 

76 52 70 00

 

Bestil lysberegning

Hvis du er kunde hos Solar, kan vi hjælpe dig med at lave lysberegninger. Klik og bestil med det samme.

 

 

Solar Danmark A/S

Solar Danmark A/S er en del af Solar-koncernen, som er en af Nordeuropas førende sourcing- og servicevirksomheder. Solar Danmark A/S tilbyder en lang række produkter indenfor el, vvs og ventilation og er en af Danmarks førende og mest moderne virksomheder indenfor sit felt. Solar Danmark A/S har hovedkontor og centrallager på 45.000 m2 placeret i Vejen samt 4 kompetencecentre og 7 servicecentre centralt placeret i Danmark.

I Solar Danmark A/S er vi her for at dække vores kunders behov, og vi markedsfører over 150.000 varer for at kunne sælge unikke løsninger. Evnen til at forstå og dække vores kunders behov er fundamental for vores succes. Virksomheden kan i 2019 fejre 100 års jubilæum.

Besøg Solar Danmark A/S siden Solar Danmark

Solar School

Er du på omgangshøjde med den seneste udvikling på dit område? Har du lige så meget viden som dine kolleger? Solar School er Solar Danmark A/S' tilbud om at gøre dig og din virksomhed til vindere på jeres marked med markedets bedste kombination af online og onsite kurser. Vi holder dig opdateret om ny teknologi, regler og øvrig teknisk viden, som vil effektivisere din hverdag.

SE ALLE KURSER Solar School