BEGA har i mere end 60 år udviklet og produceret førsteklasses armaturer til næsten alle arkitektoniske områder.

Anerkendt og høj kvalitet

BEGA har designet produkter, hvis idé og varemærke er blevet til synonymer for mange armaturer i hele branchen. I over 40 år har BEGA beskæftiget sig intensivt med nedgravningsarmaturer. BEGA kender de ekstreme krav, som stilles til udendørs belysning. BEGA ved, at armaturerne udsættes for snavs, barskt vejr og enorme temperatursvingninger. I langt højere grad end andre armaturer skal de kunne klare sig i vanskelige omgivelser.

Produktudvikling og producering baseret på høj specialistviden

BEGA har selv sørget for, at deres produktionsprocesser ikke bare opfylder disse krav, men er bedre end krævet. Deres produktion er ikke baseret på teoretiske regler og bestemmelser, men er resultatet af en læreproces og af deres opfattelse af og viden om god kvalitet.
Denne viden er en del af
BEGA's erfaringsgrundlag og styrer deres daglige arbejde med udviklingen af nye armaturer og nye produktidéer.

Få hjælp til udvælgelse og projektering

Solar Light har eksklusiv eneforhandling af BEGA i Danmark. Vi står klar til at hjælpe med udvælgelse og projektering af opgaver, hvor BEGA produkterne gør en forskel og kan være med til at forædle dit projekt. Du kan kontakte en af vores dygtige belysningskonsulenter ved at klikke på linket nedenfor.

 

 

BEGA                                                                      Kontakt Solar Light