Lysberegning

Nemt og hurtigt med DIALux

DIALux er et moderne program til beregning af indendørs og udendørs belysning. Med det får du et kraftfuldt og komplet planlægningsværktøj til professionel behandling af belysning.

Programmet gør det muligt at udføre belysningsberegninger nemt og hurtigt, og det er udviklet med særligt sigte på arkitekter, el-grossister og installatører.

DIALux er udviklet til Windows og downloades på www.dialux.com for den fulde version af DIALux

Se alle produkter her

En genial lysberegner til din smartphone

Solar Light Kalkulator er en smart ny app til din iPhone og iPad. Med den kan du hurtigt lave et estimat på, hvor mange armaturer du skal bruge til dit projekt.

Hent den gratis i App Store eller Google play.

Vi hjælper dig gerne med din lysberegning

Solar Light tilbyder et fuldt dækkende produktprogram med LED belysninger, nøje udvalgt med vægt på teknik, funktionalitet og pris samt et højt designmæssigt niveau til både interiør og eksteriør opgaver.
 
 
Kontakt os og få hjælp med din lysberegning

 

Hos Solar er vi altid klar til at hjælpe dig. Bare ring eller skriv til os !

 

76 52 70 00

 

Bestil lysberegning

Hvis du er kunde hos Solar, kan vi hjælpe dig med at lave lysberegninger. Klik og bestil med det samme.

 

 

Solar Danmark A/S

Solar Danmark A/S er en del af Solar-koncernen, som er en af Nordeuropas førende sourcing- og servicevirksomheder. Solar Danmark A/S tilbyder en lang række produkter indenfor el, vvs og ventilation og er en af Danmarks førende og mest moderne virksomheder indenfor sit felt. Solar Danmark A/S har hovedkontor og centrallager på 45.000 m2 placeret i Vejen samt 4 kompetencecentre og 7 servicecentre centralt placeret i Danmark.

I Solar Danmark A/S er vi her for at dække vores kunders behov, og vi markedsfører over 150.000 varer for at kunne sælge unikke løsninger. Evnen til at forstå og dække vores kunders behov er fundamental for vores succes.

Besøg Solar Danmark A/S siden Solar Danmark

STI - Scandinavian Technology Institute

Er du på omgangshøjde med den seneste udvikling på dit område? Har du mere viden end dine kolleger? STI er Solar A/S' tilbud om gøre dig og din virksomhed til vindere på jeres marked med markedets bedste kombination af online og onsite kurser. Vi holder dig opdateret omkring ny teknologi, regler og alt den anden tekniske viden, som anvendt korrekt, vil effektivisere din hverdag.

SE ALLE STI KURSER STI